Moderator: bobo2206
krol pisze:CO DO PSIAKÓW NA PLAŻY TO JEST TO SŁABOŚĆ TEJ PIĘKNEJ MIEJSCOWOŚCI. DLACZEGO RADY INNYCH NADMORSKICH GMIN WPROWADZIŁY ZAKAZ WPROWADZANIA ZWIERZĄT NA PLAŻE? WARTO BY ZASTANOWIĆ SIĘ NAD TYM GDYŻ DOMAGAĆ SIĘ POSZANOWANIA PRAWA PRZEZ WIĘKSZOŚĆ WŁAŚCICIELI CZWORONOGÓW NIE MA SENSU. W TYM ROKU JEDEN PIES ZAŁATWIŁ SWOJĄ POTRZEBĘ NA WÓZEK MEGO DZIECKA ZAŚ DRUGI NA PONTONIK TYLKO W CIĄGU TRZECH DNI. JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TRZEBA JECHAC DO MIELNA !!!
krol pisze:CO DO PSIAKÓW NA PLAŻY TO JEST TO SŁABOŚĆ TEJ PIĘKNEJ MIEJSCOWOŚCI. DLACZEGO RADY INNYCH NADMORSKICH GMIN WPROWADZIŁY ZAKAZ WPROWADZANIA ZWIERZĄT NA PLAŻE? WARTO BY ZASTANOWIĆ SIĘ NAD TYM GDYŻ DOMAGAĆ SIĘ POSZANOWANIA PRAWA PRZEZ WIĘKSZOŚĆ WŁAŚCICIELI CZWORONOGÓW NIE MA SENSU. W TYM ROKU JEDEN PIES ZAŁATWIŁ SWOJĄ POTRZEBĘ NA WÓZEK MEGO DZIECKA ZAŚ DRUGI NA PONTONIK TYLKO W CIĄGU TRZECH DNI. JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TRZEBA JECHAC DO MIELNA !!!
Wczasowicz2 pisze:Ja do psów nic nie mam, jednak uważam, ze plaża nie jest miejscem dla czworonogów, szczególnie tych Wielkich, dlugowlosych. To przecież zwierzęta i nie wiadomo jak zareaguja w danej chwili. Moja żona zawsze omija pieski z daleka, poprostu się ich boi. Właściciele psów nic sobie z tego nie robią, prowadzą np. Wilki bez kagańca. Uważam ze powinno się wprowadzić zakaz plazowania dla czworonogów, bo w przeciwnym wypadku, my wczasowicze bez psów zaczniemy omijać Debki wielkim łukiem. Ciekawe co dla Debek lepsze - wczasowicze bez piesków, czy z pieskami?![]()
A może pieski zapytany???
Wróć do zasady, prośby, informacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości