Moderator: bobo2206
kacha pisze:Debki - to co najlepsze z okresu mojego dziecinstwa. Mam 30lat do Debk jezdzilam w latach 80/90 - jeden sklepik, piaszczysta droga, pola namiotowe, kilka domkow.... Ostatni raz bylam w Debkach 7lat temu ciekawe co zostalo ze starej wioski rybackiej ?
Anna pisze:Eeeh, moje Debki, to lata `85- `93...
Pierwsza impreza z alkoholem, pierwsze doswiadczenia z sexem, luz- blues, namioty, ogniska, gitara i przepiekne morze, plaza...
WOP scigajacy za spanie na wydmach, gofry, video- filmy (wtedy nie lada gratka!)
Bylo, minelo... Bylam tego lata w Debkach i mnie zatkalo.
Naprawde brakuje jeszcze McDonaldsa, i kicha doskonala...
j23 pisze:Hmm stare Dębki....W obecnych przeraża mnie chałas i te ŚMIECI. Pewien pan pisze o "profesorach, ludziach kultury i sztuki", posiadających swe działki. Mieszkam w Dębkach, lecz jeszcze nie widziałem by na tych działkach stały kosze na śmieci. Natomiast sterty śmieci leżące wzdłuż spacerowej lub przy drodze dojazdowej to nie nowość i widać z kilometra. Worki ze śmieciami leżące na rogu każdej z ulic. Proszę o wyjaśnienie mi, dlaczego ci ludzie tak kochający Dębki je sami zaśmiecają, lub przepraszam wywożą śmieci do stolicy?.
Nadmienię iż cena wywozu śmieci to koszt rzędu 30-32 zł/sezon dla rodziny 4-ro osobowej. :(
Żyletka_95 pisze:[color=red][color=black]Tak... do Dębek jeżdżę odkąd miałam 2 lata...Z tego co pamiętałam kiedyś to las, natura, plaża... las był ładny.v A teraz jak już ktoś napisał ''zasrany'' przy głównym wejściu na plażę zapaszek toi toi .Tak to fakt, o Dębkach zrobiło się ostatnio głośno... teraz turystów będzie coraz więcej i więcej... czyli będzie gorzej i... gorzej ... Niestety .. taka kolei rzeczy....[/color][/color]
sosek pisze:Żyletka_95 pisze:[color=red][color=black]Tak... do Dębek jeżdżę odkąd miałam 2 lata...Z tego co pamiętałam kiedyś to las, natura, plaża... las był ładny.v A teraz jak już ktoś napisał ''zasrany'' przy głównym wejściu na plażę zapaszek toi toi .Tak to fakt, o Dębkach zrobiło się ostatnio głośno... teraz turystów będzie coraz więcej i więcej... czyli będzie gorzej i... gorzej ... Niestety .. taka kolei rzeczy....[/color][/color]
Po części jest wina władz Dębek które to nie robią absolutnie nic żeby przeciwdziałać śmieciarzom i zasrańcom.
Lindorie pisze:Jeżdżę do Dębek od 2 roku mojego życia i nie wyobrażam sobie wakacji w innym miejscu. Jestem tam co roku, praktycznie cały lipiec. W tym roku byłam tam 13 raz. Fajnie tak obserwować jak Dębki się zmieniają z biegiem czasu. Za kilka lat może doczekamy się tam McDonalda, Empiku i Kinepolis przy drodze wjazdowej?
Anna pisze:Eeeh, moje Debki, to lata `85- `93...
Pierwsza impreza z alkoholem, pierwsze doswiadczenia z sexem, luz- blues, namioty, ogniska, gitara i przepiekne morze, plaza...
WOP scigajacy za spanie na wydmach, gofry, video- filmy (wtedy nie lada gratka!)
Bylo, minelo... Bylam tego lata w Debkach i mnie zatkalo.
Naprawde brakuje jeszcze McDonaldsa, i kicha doskonala...
Chłopak Z Centrum POLSKI pisze:Dawniej w Dębkach to było. Nie jestem jakimś weteranem ale jeżdze tam od kiedy tylko pamietam, i nigdy mi sie ta miejscowosc nie znudzi. Tylko w tym roku pojechalem na tydzień na zachodnie wybrzeże....nie ma co porownywac...Dębki to najpiekniejsza nadmorska miejscowosc.Klimat, Plaża...wszystko tu jest idealne. Napewno wszyscy co tu piszą pamietają świetną kukurydzę którą sprzedawali przy wejsciu na plaże...kiedy jeszcze droga tutaj była piaszczysta było tu najlepiej. szczerze wole tydzień w Dębkach od całych wakacji w kazdm innym kurorcie. I napewno też karzdy zna smak kurczaków sprzedawanych naprzeciwko laguny. NAJLEPSZE NA ŚWIECIE. Pozdrawiam wszystkich Dębkowiczów:D:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości