Moderator: bobo2206
SI pisze:Ania, a ty pracujesz u Rybaka? Całe forum zawaliłaś postami o tej knajpieCzasami nawet 2 posty w jednym wątku
![]()
Przyjeżdżam do Dębek od kilku lat i często jadam u Rybaka, ale.... żeby aż takie zachwyty
SI pisze:Ania, a ty pracujesz u Rybaka? Całe forum zawaliłaś postami o tej knajpieCzasami nawet 2 posty w jednym wątku
![]()
Przyjeżdżam do Dębek od kilku lat i często jadam u Rybaka, ale.... żeby aż takie zachwyty
ewelina_pabianice pisze:Nie rozumiem dlaczego się atakujecie:)
Ktoś coś lubi, ktoś czegoś nie;P
Ja generalnie również polecam smażalnie u rybaka, bo rybka jest świeża, smaczna i towarzystwo też fajne.
Niektórzy jednak wolą własną produkcję, co również szanuję. Osobiście wolę leniuchować:P
ania124 pisze:polecam smażalnie u rybaka! świeża rybka smażona na świeżym oleju, pyszne fryteczki:) obsługa bardzo miła:)
jerzu pisze:ania124 pisze:polecam smażalnie u rybaka! świeża rybka smażona na świeżym oleju, pyszne fryteczki:) obsługa bardzo miła:)
A ja mam mieszane uczucia. Porcje jakieś takie małe. Przy zakupionych trzech porcjach z frytkami, w każdej różna ilość frytek. Owszem - smacznie, to trzeba przyznać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość