FORUM Debki.pl

Dębki - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
Teraz jest Śr wrz 08, 2010 3:54 am

Strefa czasowa: UTC + 2

Autor Wiadomość
 Tytuł: jakie najlepsze pole namiotowe i najtańsze ??
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 3:03 pm 
jakie najlepsze pole namiotowe i najtańsze ??

Tytuł: pola
PostNapisane: Pn maja 22, 2006 6:11 pm 
najtańsze to chyba Słoneczne a najlepsze zdecydowanie Kaszub !!!!!!!I wcale nie jest jakies drogie!!!

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 01, 2006 4:58 pm 
Początkujący Forumowicz
Początkujący Forumowicz

Kaszub faktycznie nie jest takie drogie niedawno rezerwowałem tam przyczepke bede pierwszy raz na tym polu zobaczymy jak bedzie mysle ze bedzie git :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 05, 2006 3:02 pm 
Ile kosztuje przyczepa na kaszubie i iloosobowa?

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 05, 2006 8:37 pm 
Expert
Expert

Na terenie campingu istnieje możliwość wykupienia noclegów w przyczepach campingowych w cenie od 60 do 90 zł za przyczepę.

Tytuł: Ceny
PostNapisane: N cze 11, 2006 7:04 am 
No niestety, w tym roku drożej niż w zeszłym.

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 13, 2006 11:05 am 
Słuchaj jesli interesuje cie najtansze to wes słoneczne ( jesli nie przeszkadza ci, że w odstepie 2m jest nastepny namiot, prysznice są oblesne, jak rano krzykniesz i widzi Cie wlascicielka to sie zwala sie ze ludzie śpią)

Tytuł: Kaszub
PostNapisane: Wt cze 27, 2006 3:40 pm 
polecam tylko!!!!! Kaszuba,czysto,ceny porównywalne a najwazniejsza lokalizacja ze wzgledu na kaprysy aury ani ulewy i burze ani wiatry ani upały nie straszne...no i nie ma komarów

Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 29, 2006 12:01 am 
Mam takie pytanko; w cenniku "Leśne" pisze: cena za osobe- 9 zł, cena za namiot- 9 zł... Czyli ile w końcu mam zapłacić jeżeli sobie przyjechałem i rozbiłem namiot 3-osobowy? 9 zł czy 18 zł, bo troche nie rozumiem czy jestem osobą czy namiotem?...lol, klimat wakacyjny się udziela :p

Tytuł: Lesne
PostNapisane: Cz cze 29, 2006 12:07 pm 
Expert
Expert

Prawdopodobnie zaplacisz 9zl. za kazda osobe w namiocie i 9zl.za namiot wszystkie ceny za 1 dzien pobytu.

Tytuł: Ceny
PostNapisane: Cz cze 29, 2006 12:13 pm 
Widzę w cenniku ,że za namiot 3-osobowy zapłacisz 8 zł + za osobę 9zł. Weż też pod uwagę, że opłata klimatyczna jest wliczona w cenę.Nie wszędzie tak jest.Na innych polach tą opłatę dodają później.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 20, 2007 9:09 pm 
a jaki jest cennik na słonecznym ?? zalezy mi na odpowiedzi :)

Tytuł:
PostNapisane: So cze 23, 2007 11:24 pm 
kaszub kaszub nic wiecej nie polecam

Tytuł: czy kradną?
PostNapisane: N cze 24, 2007 2:52 pm 
Hej mam zamiar w tym roku wybrac sie na pole namiotowe zielone i mam pytanie... czy na takich polach namiotowych kradną? czy zdarzyło Wam sie kiedys cos takiego W Dębkach? dziękuje za odpowiedzi :) :D

Tytuł: Re: czy kradną?
PostNapisane: N cze 24, 2007 2:54 pm 
Gizela napisał(a):
Hej mam zamiar w tym roku wybrac sie na pole namiotowe zielone i mam pytanie... czy na takich polach namiotowych kradną? czy zdarzyło Wam sie kiedys cos takiego W Dębkach? dziękuje za odpowiedzi :) :D

sorki nie "zielone" tylko "leśne" :) hehe czekam na odpowiedzi :)

Tytuł: KASZUB
PostNapisane: N lip 15, 2007 4:51 pm 
NNIEEEEEEE TYLKO NIE "KASZUB" najgorsze pole namiotowe na jakim byłam niewiem co inni widzą w tym pie...olniku

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 17, 2007 9:26 am 
a ile wynosi ta oplata klimatyczna? i jak jest z tym pradem? i pytanie do tych ktorzy byli w te wakacje- ile wam wyszla mniej wiecej dniowka?za jedna osobe

Tytuł: Ceny na "Kaszubie"
PostNapisane: Wt lip 17, 2007 6:17 pm 
Expert
Expert

http://www.camping-kaszub.com.pl/cennik.htm a opłata klimatyczna jest wszędzie nie tylko na " Kaszubie".

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 18, 2007 7:06 am 
Ale np. na "leśnym" opłata klimatyczna jest wliczona w cenę.

Tytuł: Re: KASZUB
PostNapisane: Pt lip 20, 2007 9:43 am 
Zbulwersoowana napisał(a):
NNIEEEEEEE TYLKO NIE "KASZUB" najgorsze pole namiotowe na jakim byłam niewiem co inni widzą w tym pie...olniku

oooooczywiście przyłączam sie do tej opnii . W tym roku byłam we wladku na pomarańczowym. To jest pole, a nie ten kaszub . Kulturalna obsługa, ustawiają namioty a nie jak na kaszubie kazdy gdzie chce i potem jest pociejewo,na polu jest wszystko,prysznice za darmo,woda ciepła bez przerwy,a toalety.Czysto az pachnie.wieczorem od 19 karaoke,disco,koncerty,słowem czas zorganizowany do 23.Dla dzieci ognisko,gry,konkursy.A co ważne,o wiele tańsze .Jestem pod wrażeniem i wszystkich znajomych w tym roku tam posłałam.I jak ktoś nie jest zdecydowany to polecam.A klimat miasta nie dorówna dębkom gdzie co roku jest coraz więcej chamstwa.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 26, 2007 1:36 pm 
Dębki to mała dziura a Kaszub to jej treść!!! HoRRorr

Tytuł:
PostNapisane: So gru 27, 2008 11:36 pm 
Ja polecaz zdecydowanie Słoneczne!
Jest to najlepsze pole namiotowe - czysto, łazeinki okej, prysznice tanie, obsługa bardzo miła. Ja tylko jeżdże na to pole namiotowe

Tytuł:
PostNapisane: N gru 28, 2008 6:04 pm 
Zaawansowany Forumowicz
Zaawansowany Forumowicz

Ja POLECAM POLE LEŚNE NAPRAWDE FAJNY KLIMAT

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 16, 2009 4:01 pm 
Początkujący Forumowicz
Początkujący Forumowicz

Zdecydowanie polecam pole namiotowe "LEŚNE"

Tytuł: Kąty Rybackie
PostNapisane: Pt sie 28, 2009 2:21 pm 

Unikać pola namiotowego w Kątach Rybackich blisko morza w lesie - obsługa to zbieranina z łapanki małolatów z pseudo kierowniczką, która mówi że nad nią jest tylko Bóg - łazienki czynne tylko do 21:30 a ogólnie tylko za opłatą 5 zł za 10 min dostaniecie klucz do łazienki, obsługa z kierowniczką na czele wali piwko bo to pole dla nich, żeby sie nie przepracować tylko odpocząć, jest sezon. Pole namiotowe w lesie bez ochrony, równego miejsca pod namiot nie znajdziecie. Prąd wyłączają co chwile, ja byłem tam dwa dni i dwa razy nie było prądu, ekipa obsługi po wyłączeniu prądu czym prędzej przerywa prace nad kufelkiem piwa i zamyka kible na klucz. Na plaży przy brzegu warstwy glutów zielonego łajna morskiego -; wodorostów, co klika metrów. Pole namiotowe należy opuścić do 11 rano, zazwyczaj przyjeżdża się wieczorem więc dla walącej piwko ekipki to interesik. Najgorszemu wrogowi nie życzę spędzić tam wakacji.
Wzdłuż wybrzeża zwiedziłem kila pól namiotowych; między innymi w Łebie, Ustroniu Morskim i Świnoujściu ; dla porównania łazienki z ciepłą wodą czynne całą noc niezamykane na klucz, wszędzie ochrona, w większości możliwy wyjazd wieczorem.

Tytuł: Re: jakie najlepsze pole namiotowe i najtańsze ??
PostNapisane: Śr cze 30, 2010 7:36 am 

Witam, orientuje się ktoś czy nadal istnieje pole namiotowe za Kaszubską Chatą? (po lewej stronie Dębek) Czy w tym roku jest już czynne? Byłem tam dwa lata temu i jak dla mnie było ok.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: jakie najlepsze pole namiotowe i najtańsze ??
PostNapisane: Śr lip 07, 2010 3:22 pm 
Expert
Expert

leśne

Strefa czasowa: UTC + 2