Wybieram się do Dębek po raz pierwszy. Myślałem o polu namiotowym. Jedziemy z dziećmi i psem Zastanawia mnie tylko opieka zdrowotna w Dębkach. Czy jest tam jakiś lekarz pierwszego kontaktu chociaż? Macie jakieś sprawdzone opinie o kimś?
W zeszłych latach bywał w Detlafówce lekarz, przyjmował prywatnie po kilka godzin w tygodniu. Nie wiem, jak w tym roku. Ośrodek Zdrowia jest w Krokowej.
witam, czy ta informacja o lekarzu w Detlafówce jest wciąż aktualna? Wybieramy się tam całą rodzina na sylwestra i chciałbym się trochę dowiedzieć jak wygląda kwestia opieki medycznej w tym rejonie, z góry dzięki za informacje
Tak najbliższy lekarz jest w Krokowej. Najbliższe szpitale Puck i Wejherowo (oba to promień 30km). W Krokowej jest natomiast karetka więc (odpukać) w razie czego jest blisko.
Witam, niedawno się okazało, że mam jaskrę. Przyznam szczerze, że jestem przerażona. Z tego powodu zależy mi na prawdziwym specjaliście, który wyleczy moją przypadłość. Czy możecie mi kogoś polecić?
Opieka w naszym kraju niestety ale jest jaka jest na pewno główną przyczyną tego wszystkiego jest brak rąk do pracy. Młodzi wyjeżdżają i niestety brakuje nam personelu. Sama jestem pielęgniarką pracuję w przychodni od kilku miesięcy dopiero i jedynie co stwierdzam to jest ciężko. Jednka zawód ten wybrałam sobie sama z powołania, lubię pomagać innym także wiedziałam na co się piszę.
Points can also be earned by successfully navigating challenges and making wise financial decisions that contribute to the overall growth of the player's virtual fortune.