Moderator: bobo2206
PLAŻOWICZKA pisze:CHCIAŁA BYM ABYŚCIE SIĘ WYPOWIEDZIELI CO DO PLAŻY NATURYSTÓW ....
MOIM ZDANIEM POWINNA MIEĆ SWÓJ POCZĄTEK JAK I RÓWNIEŻ KONIEC ....TAK JAK WSZYSTKO..... NAWET I KIJ POSIADA POCZĄTEK I KONIEC
DLACZEGO TAK
I MY ICH I ONI NAS NIE MUSIELI BY OGLĄDAĆ ......
POCZĄTEK OK DWA KILOMETRY OD RZECZKI A KONIEC ,,,,,MOŻE POWINNIŚMY TO USTALIĆ " A MOZE JAK IM SIE CHCE
okul popieram Twoją wypowiedź w całościokul pisze:PLAŻOWICZKA pisze:CHCIAŁA BYM ABYŚCIE SIĘ WYPOWIEDZIELI CO DO PLAŻY NATURYSTÓW ....
MOIM ZDANIEM POWINNA MIEĆ SWÓJ POCZĄTEK JAK I RÓWNIEŻ KONIEC ....TAK JAK WSZYSTKO..... NAWET I KIJ POSIADA POCZĄTEK I KONIEC
DLACZEGO TAK
I MY ICH I ONI NAS NIE MUSIELI BY OGLĄDAĆ ......
POCZĄTEK OK DWA KILOMETRY OD RZECZKI A KONIEC ,,,,,MOŻE POWINNIŚMY TO USTALIĆ " A MOZE JAK IM SIE CHCE
Pisanie na forum z CAPS LOCK'iem powinno mieć swoje granice, nie każdy lubi jak mu się gały wielgachnymi czcionkami atakuje.... może powinniśmy to ustalić? Czy może tak jak im się chce ?!
Generalnie Plażowiczko, więcej luzu! Plaża jest na tyle duża że wszyscy się pomieszczą, serio : -) a jeśli nawet jakiś naturysta podejdzie kilka kroków by zobaczyć sobie ujście Piaśnicy - zawsze możesz zapatrzyć sie w bezkres morza ...
Miłego wypoczynku
Turysta00 pisze:Tylko dlaczego ludzie spacerujący brzegiem morza mają być wyganiani przez hołotę bez gaci.
Agatka pisze:Lekka przesada,kazdy jest taki sam czy jest w stroju czy bez,jak mozna się tak wyrażać o innych ludzich,zero kultury i poszanowania dla innych
Gość pisze:Agatka pisze:Lekka przesada,kazdy jest taki sam czy jest w stroju czy bez,jak mozna się tak wyrażać o innych ludzich,zero kultury i poszanowania dla innych
Kochanie....tylko bez podjazdów o kulturze i poszanowaniu dobrze? skoro piszę w ten sposób o "naturystach" to widać mam powody.
okul pisze:Pewnie karta z aparatu wylądowała w morzu ;O)
Turysta00 pisze:okul pisze:Pewnie karta z aparatu wylądowała w morzu ;O)
Jesteś właśnie typowym naturystycznym debilem, któremu wydaje się że wszystkich na około podnieca fotografowanie twojej tłustej dupy.
Turysta00 pisze:No i też ciebie nikt do dyskusji nie zapraszał. A dla hołoty w istocie szacunku nie mam.
Tom pisze:W Dębkach byłem już 3 razy na plazy naturystycznej jest super! Poznało się nowych ludzi, w siate pograło szkoda że pierwszy tydzien urlopu miałem do bani ale drugi tydzien to nadrobił. Znalazło sie tam pare zabłąkanych kolesi którzy ewidentnie przyszli se pooglądac no ale to chyba norma na każdej takiej plaży. Ja z moją żonką w przyszłym roku napewno znów się tam pojawimy. Pozdrawiam
oaioa pisze:dzięki za informację, że macie tam plaze dla tych skrzywionych ludzi, na pewno tam nie przyjade. to miejsce jest jak naznaczone. fuj
oaioa pisze:dzięki za informację, że macie tam plaze dla tych skrzywionych ludzi, na pewno tam nie przyjade. to miejsce jest jak naznaczone. fuj
Gość pisze:rozumiem ze ktoś ma ochote w swoim ogródku poopalać się nago ale jak jeden z drugim i drugą pokazuje swoje klejnoty publicznie to sie rzygać chce.
Gość pisze:rozumiem ze ktoś ma ochote w swoim ogródku poopalać się nago ale jak jeden z drugim i drugą pokazuje swoje klejnoty publicznie to sie rzygać chce.
Dębkowicz pisze:Gość pisze:rozumiem ze ktoś ma ochote w swoim ogródku poopalać się nago ale jak jeden z drugim i drugą pokazuje swoje klejnoty publicznie to sie rzygać chce.
właśnie dlatego, że niektórzy chcą się opalać bez ciuchów...odsuwają się daleko od plaży tekstylnych.
I to tekstylni włażą tam żeby oblookać nagie panie.![]()
A potem wyzywają je i ich partnerów na forum internetowym
Gość pisze:Ta plaża to funkcjonuje w takim ujęciu tylko w ścisłym sezonie? Bo jak byłam w drugiej połowie sierpnia, to nie było ani jednego golasa, a spacery na zachód robiliśmy sobie niemal codziennie.
Wróć do Plaża nudystów w Dębkach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości